Kotisivujen valmistus

Teemme yksinkertaisia informatiivisia kotisivuja pienille yrityksille tai yhteisöille. Yksilölliset ratkaisut. Halutessa koko paketti -suunnittelusta ylläpitoon.

DOMAININ REKISTERÖINTI

Nykypäivänä yrityksille on todella tärkeää näkyä myös Internetissä. Sieltä ei yksinkertaisesti voi olla pois. Yrityksen ensimmäinen käyntikortti internetin ihmeellisessä maailmassa on domainnimi, eli osoiterivillä näkyvä www- alkuinen nimi. Palveluihimme kuuluu vapaiden nimien etsintä sekä rekisteröinti.

 SIVUSTON SUUNNITTELU

Internetin maailmassa pitää erottua massasta. Jotkut erottuvat vilkkuvilla kuvilla, jotkut asialla. Olemmekin keskittyneet asiaan. Suunnittelemme yrityksille asiallisia, informatiivisia sivustoja. Niiltä asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon, palvelun tai tuotteen helposti.

SIVUSTOJEN JULKAISU

Nykyisillä ohjelmilla saa itsekin tehtyä jos jonkinlaiset sivut, mutta mitä sitten? Minne ja miten ne julkaistaan sekä miten käy optimoinnin jotta loppukäyttäjät myös löytävät ne? Julkaisemme  sekä optimoimme sivustot  hakukoneisiin sekä linkitämme sivustot juuri Teidän yritykselle tärkeille yhteistyökumppaneille. 

YLLÄPITO

Mitä ovat hienot Internet-sivut jos ne eivät toimi? Ylläpitomme päivystää puolestasi. Korjaamme ongelmat, lisäämme tuotteet ja päivitämme uutiset sivuillenne. Ei tarvitse kuin ilmoittaa mitä laitetaan ja minne, itse voi keskittyä siihen mitä itse osaa parhaiten, eli omaan yritykseensä. Muu jää meidän huoleksi. -vaivatonta-

REFERENSSEJÄ:

www.kylpytynnyri.net

www.grillikodat.com

www.teippipaja.fi

www.ekotuolit.fi